Online zarada – saveti i trikovi

Saznajte na koji način možete da ostvarite online zaradu, saznajte neke savete i trikove vezane za SEO optimizaciju i online zaradu.

PROFIT CLICKING ili JSS-TRIPLER


Od onih najboljih besplatnih ponuda internet poslova preko kojih možete ostvariti online zaradu je svakako JustBeenPaid ili JSS Tripler- koji predsatavlja jedan deo programa.

Ovaj veb sajt je do nedavno nosio ovaj naziv, medjutim od nedavno on se zove PROFIT CLICKING.Svi clanovi koji su bili clanovi JSS-Triplera, prebaceni us na Profit CLicking sa svojim celokupno zaradjenim iznosima i novcem koji su imali na Jss-Tripleru.

Naime JustBeenPaid to je veb sajt koji postoji dosta dugo na interentu,i to vrlo uspešno posluje već nekih 14 godina tačnije od 1997 godine. Njegov osnivač je Frederick Mann , koji prilikom osnivanja veb sajta davne 1997 godine se nosio mišlju, da olakša ljudima zaradu preko interneta i da im pruži šansu zaista da zarade i postignu određeni uspeh koji bi im bio podticaj i podstrek za dalje.

Trenutno je veb sajt samo transformisan u Profit CLicking i dobio je i suvlasnike.

JSS Tripler-kao deo programa JustBeenPaid-a je zato i opstao svih ovih godina, zato što prvenstveno brine o svojim članovima kako bi im pružio najbolju moguću uslugu i mogućnosti za zaradu. Zato je bio meta mnogih zlonamernih grupa i ljudi, hackera , koji su na raznorazne načine pokušavali da ometaju i onemoguće njegov rad.

Zato prema statističkim podacima MyWot-a spada u grupu sajtova koji su označeni kao crveni, ali uprkos tome je efikasan i korektan prema svojim članovima. Ta trenutno loša reputacija nije zarađena od svojih članovia već od zloanamernih grupa i organizacija, koje ostavljaju negativne komentare , i time ruše reputaciju veb sajta. JSS Tripler i pored toga ima odličnu poziciju na Alexa traffic rangu i to nalazi se na 304 mestu i odličan Google page rank #3. Što je sasvim dovoljan dokaz da je sajt izuzetno dobro kotiran i korektan i dovoljan dokaz da članstvo na ovakvom veb sajtu nikako ne treba propustiti , koje vam može omogućiti odličnu online zaradu i biti vrlo profitabilan internet posao.

Profit Clicking je nastavio tradiciju JSS -Triplera, tako da nije za par meseci postojanja izgubio na ugledu. I dalje je visoko kotiran na ALexa trafic ranku i to 235 mestu.

Kako se uclaniti u PROFIT CLICKING?

Vrlo jednostavno.

Da biste se učlanili ne treba vam ništa da uložite, osim 5 minuta dnevno svog slobodnog vremena. Ono sto trebate odraditi je da odgledate 3-4 reklame dnevno, postavite svoje oglase ako zelite, da bi ih drugi pregledali, ili kupite neku novu poziciju koja bi vam donosila zaradau.

Uclanjenjem dobijate svojih 10$ koji vam sluze kao pocetnicki kapital , pomocu kojih cete poceti da zaradjujete. Kasnije možete da bi povećali svoju online zaradu uložiti nešto novca, ali nije obavezno.

banner

Ako vam se dopada, ovaj koncept možete klikom na banner iznad da izvršite učlanjenje popunjvanjem, svih vaših potrebnih podataka: email adrese, user name-a, password-a, imena i prezimena, drzave, boravišne adrese. Zatim sačekate u svom inboxu, email koji vam treba stići od Profit Clicking-a, i u kome se nalazi vaš aktivacioni link, kako biste potvrdili svoju registraciju i verifikovali svoju email adresu.

Kliknete na taj link u email-u i potom se možete ulogovati sa svojim koirsničkim podacima. Prilikom registracije vi dobijate 10$ sign up bonusa. Naime to je neka vrsta trenutne pomoći od Profit Clicking-a da biste započeli vaš internet posao i online zaradu. Ovaj iznos kada zaradite određenu sumu novca, Profit Clicking će odbiti od vašeg accounta, tj. od zaradjene sume novca, tako da ovo je neka vrsta pozajmice.

Zašto se registrovati u Profit Clicking?

Samom reigstracijom vi dobijate niz prednosti a to su pre svega:

1.besplatno članstvo , na veb sajtu koji se odlično kotira i koji je vrlo korektan

2. mogućnost da zaradite novac i ne budete izigrani

3. ne treba te ništa posebno ulagati

4. sigurnu zaradu 5. mogućnost da zaradite i preko referral programa, ali ne morate,niti trebate bilo koga učlaniti

Koliko se može zaraditi na Profit Clicking-u?

Od svake akcije se može zarađivati i to:

1.Dobijate 0.25 $ od svake pozicije koju kupite

2.Svaki dan dobijate 10% od svake pozicije koju kupe Vasi direktni clanovi, znaci 1$

3.Dobijate 5% od svake pozicije koju kupe saradnici vasih direktnih, 0,50$ znaci imamo mali matrix… 2 dubine

4.Mozete imati neogranicen broj clanova

5.Svaka pozicija vredi 10$ 6.Jedan korisnik moze imati ukupno 25 000 pozicija to je trenutno limit

Na osnovu ovih informacija možete proceniti koliko možete zarađivati, npr. ako kupite 4 pozicije od kojih svaka vredi 10$. Ako od svake pozicije zarađujete 0,25 $ dnevno

4 pozicije = 4 x 0,25 $ = 1$ dnevno

8 pozicija = 8X 0,25 $ = 2$ dnevno

plus ostala zarada od referrala koja može varirati i ne zavisi od vas.

Procenite onda da li vredi se registrovati u Profit Clicking ili ne?

SAVET: Nikako nemojte kreirati sa iste IP adresse ili računara dva accounta zbog toga što je Profit Clicking vrlo rigorozan po ovom pitanju i suspendovaće vam nalog.

Pogledajte video snimak kako se pravilno registrovati na JSS Tripler-u i preporučljivo je pre registracije da odgledate ovaj video kako bi se pravilno registrovali (video snimak moz se iskoristiti i za upostvo i registraciju na Profit CLicking-u, posto je princip rada i registracije isti)

Jss Tripler-registracija

Kako kupovati pozicije na JSS Tripler-u: Jss Tripler – kupovina pozicija

Kako prebaciti zaradu sa JSS Triplera na vaš Payza account: Jss Tripler-prebacivanje zarade na Payza account

REGISTROVANI STE U PROFIT CLICKING , I TREBAJU VAM ONLINE SERVISI ZA TRANSFER NOVCA?!!!

NEMA PROBLEMA

ULOGUJ SE I OTVORI NALOG NA SOLID TRUST PAY

ULOGUJ SE I OTVORI NALOG NA PAYZA

ULOGUJE SE I OTVORI NALOG NA EGO PAY

Postavi komentar