Online zarada – saveti i trikovi

Saznajte na koji način možete da ostvarite online zaradu, saznajte neke savete i trikove vezane za SEO optimizaciju i online zaradu.

SIGURNI INTERNET FREE POSLOVI


Sigurni internet poslovi

na kojima se može zaraditi određena suma novca a da ne rizikujete apsolutno ništa osim malo svog slobodnog vremena su veoma prisutni preko interneta.Možete tako zaraditi odeđene sume novca 5-10-15 $ ili Eura i sačekati minimum limit za isplatu i podići novac. To  su poslovi u koje ne trebate ništa uložiti osim malo slobodnog vremena koje bi utrošili odrađujući razne aktivnosti na određenom sajtu koje iziskuje članstvo na tom sajtu i kako bi mogli da zaradite određenu sumu novca.

Te aktivnosti su :

  1. popunjavanje anketa ( gde možete biti plaćeni po anketi 5-10 $ pa čak i do 100 $ se kreću zarada za neke složenije ankete. Međutim takve ankete retko su dostupne za prostore bivših EX YU republika.

Kada je u pitanju popunjavanje anketa imate niz dobrih veb sajtova na kojima možete besplatno da se učlanite i odrađujete određene ankete koje dobijate na osnovu popunjenih podataka o sebi, posle izvršene selekcije. Međutim, iao se ljudi sa područja bivših EX YU prostora dosta interesuju za ove internet poslove i online zaradu, ipak ima vrlo malo dostupnih anketa za naše područje. Neki izuzuzetak su veb sajtovi , gde se članstvo plaća i kada ga platite oni se trude da vam obezbede više posla, tj. više anketa, za državu odakle ste se registrovali. Da biste bili informisani o online zaradi na anetnim veb sajtovima trebalo bi znati:
1. KOLIKO SE STVARNO MOŽE ZARADITI NA ANKETAMA

2. ANKETE KAO NAJSIGURNIJI NAČIN ONLINE ZARADE

Najpoznatiji i najsigurniji anketni veb sajtovi su:

1. MindTake Online panel

2.MarketAgent Panel

3.PanelPlace

4.DaedalusOnline

3. EARN PART TIME JOBS (registracija je besplatna)

3.MY WEB OPINIONS (članstvo se plaća 4$)

4. SURVEYS PAID (članstvo se plaća 60$)

5. PAID-SURVEYS-AT-HOME (članstvo se plaća 60$)

Zainteresovani za učlanjenje u ove anketne veb sajtove, mogu da se uloguju na ONLINE ZARADU i da ostave poruku u inboxu sa svojom email-adresom i biće im poslat invitation za učalnjenje na ovim anketnim veb, sajtovima, pošto učlanjenje može da se iyvrši samo preko inivtation linka tj. preporukom.

  1. zarada preko odgledanih reklama na raznim advertising veb sajtovima, ili ti PPC (Pey Per Click) gde ćete biti plaćeni za svaki klik i odgledanu reklamu od 0,001-1 $ u zavisnosti od sajta do sajta. Postoje i sajtovi koji plaćaju mnogo više,ali kod takvih treba biti oprezan i proveriti veb sajt i pratiti razne forume koji se bave tematikom isplate određenih veb sajtova.
  2. zarada preko poseta veb sajtovima– sličan vid zarade kao PPC (Pey Per Click)-plaćeni ste za svaku posetu određenom veb sajtu.

Jedan od takvih najisugrnijih veb sajtova za zaradu , koji može da se ubroji i u PPC sajtove i PTC sajtove je svakako CLIX SENSE. Veb sajt koji postoji dugi niz godina i koji redovno isplaćuje svoje članove, ima svoj forum, a to da je itekako efikasan dokay  vam je njegov rejting na ALexa traffik rangu i Google page rank.

  

       4.  zarada preko offera– gde imate ponđenu opciju umesto da platite   neko članstvo na nekom veb satju koje npr. košta 30 $ pa i više , možete u zamenu za to odraditi kupovinu nekog software,a ako vam treba ili bilo šta drugo što košta možda dva puta manje, a u nekim slučajevima i tri puta. Druga varijanta je da akcije za određene plaćene offere vam mogu biti plaćene preko određenih sajtova, najčešće su to anketni sajtovi, u zavisnosti od težine offera. Anketni sajtovi ovakve offer akcije plaćaju od 0.5$-10$ i više $.

Ovakav način zarade donekle vam je karakterističan za INBOX  DOLLARS  mada on u  suštini se ubraja u surveys veb sajtove za zaradu, ali bez obzira na to , ima dosta offera koje možete odraditi, a ako pogodite pravi trenutak kada se ulogujete , mogu biti dostupni i za područja bivših EX Yu republika.

Još jedan odličan veb sajt preko koga možete zarađivati na offerima i jos nekim drugim aktivnostima kao i na anketama  je REWARDING WAYS. Sajt je odličan i vrolo dobro se kotira na ALexa trafific rangu, a načini zarade koje možete ostvariti su preko offera, plaćenog downloada, anketa, PTC sajtova, Quck email submit, trial offersa, rewards and prizes, quiz and games. Za odrađene aktivnosti dobijate određene poene kao i cash u $, i u zavisnosti šta vam je potrebno možete izvršiti rewards zarađenih suma preko Amazon vauchera, Facebook kredita koji možete koristiti za ADS,Ultimate Game Card (USA) ,  PayPal-a, Payza-a, XBox LIve Points (USA), Play Station Network Card (USA) , Apple Ipod, Request zour own reward.

Ovo su neki od interent poslova ili online zarada koje možete odrađivati na interentu, bez da platite članstvo , ili pak da posedujete svoj blog ili ti sajt. Ovi poslovi spadaju u onu početničku grupu lakših internet poslova za koje vam nije potrebno nikakvo neko prethodno predznanje i učenje, pa čak ni posebno znanje engleskog jezika.

Imate dosta veb sajtova koji nude ovakve vrste zarada, i koji su sigurni i isplaćuju redovno. Međutim ima dosta i onih koji su čista prevara i postoje samo da bi navukli članove da izvrše određene radnje, i posle toga se izgube bez traga i glasa, zato treba oprezno postupati i znati KAKO SE ČUVATI OD PREVARA NA INTERNETU.

Za internet poslove i online zaradu vam ne može niko garantovati sigurnost, niti osobe koje vam ponude posao mogu da stoje iza toga da je to sigurno 100% i da nećete biti prevareni. Oni vam mogu ponuditi neka svoja iskustva sa tim veb sajtom ili iskustva drugih o kojima su se informisali i uputiti vas kako da se angažujete i budete u toku sa novinama i regaovanjima drugih članova preko foruma i slično. Zbog toga trebate aktivno pratiti svaki forum na veb sajtu na kom ste registrovani i druge forume, kako biste blagovremeno bili upoznati sa tokom dešavanja i oko isplata i oko svega vezano za određeni sajt.

Onda možete blagovremeno reagovati, ako primetite da postoje neke nesigurnosti i nepravilnosti, i ako imate sumu za isplatu da je blagovremeno podignete, kako biste se eventualno osiguranli od bilo kakvih prevara i slično.

 

ONO STO VAM DONEKLE MOZE PRUZITI POTPUNU SIGURNOST JE TO UKOLIKO TREBATE PLATITI CLANSTVO NA NEKOM VEB SAJTU SAZNAJTE PRVO DA LI CLICK BANKA ILI BILO KOJI DRUGI SERVIS PREKO KOG SE NUDI PRODAJA CLANSTVA NA OVOM SAJTU, GARANTUJE VAM POVRACAJ NOVCA UKOLIKO NISTE ZADOVOLJNI.

 

 

PROVERITE ZASTO JE PROFIT CLICKING ili JSS TRIPLER INTERENT POSAO NUMBER ONE

banner

Advertisements

2 thoughts on “SIGURNI INTERNET FREE POSLOVI

  1. Povratni ping: NAJPROFITABILNIJI AFFILIATE PROGRAM-SFI « Online zarada – saveti i trikovi

  2. Povratni ping: TRGUJTE AKCIJAMA I ZARADITE « Online zarada – saveti i trikovi

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s