Online zarada – saveti i trikovi

Saznajte na koji način možete da ostvarite online zaradu, saznajte neke savete i trikove vezane za SEO optimizaciju i online zaradu.

Međunarodno udruženje internet potrošača (IAIC)-pojam

1 komentar


ŠTA JE ZAPRAVO –

Međunarodno udruženje internet potrošača (IAIC)?

To je jedino i prvo međunarodno udruženje internet potrošaža (IAIC), koje vam omogućuje razne prednosti u vidu popusta koje običnim kupcima nisu dostupne.

IAIC koristi razne prednosti samo za svoje članove koje im omogućuje da dođu do raznih popusta određenih robnih marki,kao i popuste za potrošače širom sveta.

Članostvom u IAIC ne gubite ništa, samo dobijate.

IAIC je posvećena razvoju najveće grupe  Međunarodnog udruženja internet potrošača širom sveta.

Cilj IAIC je i da omogući svojim članovima da svoja iskustva podele na raznim socijalnim mrežama sa drugim korisnicima tih  socijalnih mreža, i da kao takvi imaju i određene koristi i beneficije kroz partnerski program.

KAKO SE MOŽE PROFITIRATI PREKO PARTNERSKIH PROGRAMA možete pogledati preko WIRENET MARKETING PLANA, koji bi trebalo dobro proučiti, zato što ćete time sagledati pravi razlog i suštinu zašto se PRIDRUŽITI WIRENET-u.

Naj Kupon-Zašto se ljudi udružuju u razna udruženja potrošača? Zbog popusta prilikom kupovine u iznosu od 5-20%. Danas, discount cash kartice ima svaka ozbiljnija prodavnica. NAJ:kupon Vam omogućava popust na usluge i proizvode do 90%! Zvuči neverovatno? Istina je! To se zove moć grupne kupovine.

W Stores-U ponudi WIRENET INTERNATIONAL, nalaze se proizvodi svih velikih svetskih brendova, kako bi se reklo – od igle do lokomotive. Kupite odmah, „IZ FOTELJE“. Sigurni smo da ovde možete da nađete sve što Vam je potrebno, jer naše firme partneri svakodnevno proširuju asortiman, a nove pristižu!

All4 – Šta sve čovek može da uradi za 7,77 €? Proverite kakve neverovatne stvari mogu de se nađu za samo 7,77 €! Usluge koje niste ni sanjali da mogu toliko malo da koštaju. Pridružite se!

FindAll – pronađite najpovoljnije servise za sve što Vam je potrebno. Tražite stolara koji će da Vam promeni prozore? Ko će da Vam instalira program na računar? Ko će da Vam preveze nameštaj? Vi pitajte, mi ćemo naći!

Ceo svet može biti Vaš. „WIRENET INTERNATIONAL“ je jedina firma na svetu koja Vam omogućava godinu dana neograničenih telefonskih razgovora sa skoro celim svetom…CallPal Flaterate je baš prava stvar za Vas!!!

Najzabavnija, najluđa, najisplativija aukcija na svetu. Do sada smo slušali i gledali izveštaje sa velikih i skupih aukcija po svetu. Od sada i kod nas, ali malo drugačije. CentOrions zabavne aukcije omogućavaju uštedu i do 95%. Zvuči neverovatno? Istina je! Prijavite se, zabavljajte se i uživajte!

Cent Orions-Najzabavnija, najluđa, najisplativija aukcija na svetu. Do sada smo slušali i gledali izveštaje sa velikih i skupih aukcija po svetu. Od sada i kod nas, ali malo drugačije. CentOrions zabavne aukcije omogućavaju uštedu i do 95%. Zvuči neverovatno? Istina je! Prijavite se, zabavljajte se i uživajte!

SVAKA AKCIJA SE NAGRAĐUJE!!!!

Sakupljajte što više poena, izaberite nagrade , ostvarite dodatni popust…

Kako još dobiti više:

PUNCH TAB REWARD PROGRAM gde svakodnevno možete sakupljati poene, svakodnevnim LOGIN-om, TWEET-om , LIKE-om, komentarom , a kada sakupite određeni broj bodova izaberite nagradu.

PRIDRUŽITE SE PUNCH TAB PROGRAMU

INTERNI LOJALITI PROGRAM u kome sakupljate poene kada se prijavite, tvitujete, lajkujete, šerujete, komentarišete, pa čak i kada kupujete u prodavnici i učestvujete na aukcijama , osvojite određeni broj poena i pretvorite ih u popust.

-PROGRAM RAZMENE U SOCIJALNIM MREŽAMA-koji obuhvata određene aktivnosti na socijalnim mrežama u vidu lajkova, praćene na Tweeter-u, Google-u, StumbleUpon-u,Linkedin-u, pregled YouTube sadrđaja.Procenat od iskorišćenih poena se vraća članovima i oni te poene mogu iskoristiti za sopstvenu promociju ili iste pretvoriti u novac i prebaciti ga u blagajnu.

-SVAKI EMAIL-koji dobijete sadrži određeni link koji ako posetite dobijete određene poene, kao i ako popunite anketu, date određenu recenziju, sve to donosi poene  koje pretvarate u novac.

WIRENET -JE VAŠ IZVOR ZA PLAĆENO REKLAMIRANJE NA INTERNETU

Zaradite novac, tako što ćete posetiti određenu stranicu, dati recenziju, ispuniti anketu, biti aktivni na socijalnim mrežama, ili videti reklamu ciljno pripremljenu samo za vas. Zaradite novac preko:

  • Sistem preporuka
  • Kompletan članski deo
  • Oruđe za praćenje u realnom vremenu
  • Konvertovanje poena u novac
  • Efektivno procesuiranje plaćanja
  • Pažljivo izabrani sadržaji

Wirenet

Advertisements

Autor: ysladjana

Administrator at Online zarada

One thought on “Međunarodno udruženje internet potrošača (IAIC)-pojam

  1. Povratni ping: Promotivni programi WIRENET-a i finansijski pregled « Online zarada – saveti i trikovi

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s