Online zarada – saveti i trikovi

Saznajte na koji način možete da ostvarite online zaradu, saznajte neke savete i trikove vezane za SEO optimizaciju i online zaradu.

Potpuno nov način zarade-WIRENET

1 komentar


WIRENET-Međunarodno udruđenje Internet Potrošača   je potpuno nov način zarade.

Sta je zapravo WIRENET?

WIRENET je prvo i jedino  Medjunarodno Uduruženje Internet Potrošača. Negde marta 2013 godine, WIRENET će postati akcionarsko društvo, i svojim članovima pruža izvanrednu mogućnost da preko članstva na WIRENET-u dodju do svojih akcija. Kompanija   od ukupnih svojih akcija  negde oko 29% podeliće svojim članoivma.  Samim svojim članstvom u WIRENET-u vi možete ostvariti mogućnost da na osnovu svog doprinosa daljem  razvoju kompanije postanete član dela akcija, srazmerno svom ostvarenom udelu preko odredjenih aktivnostu u WIRENET-U, koje se vrednuju u bodovima.

Priduržite se još danas i iskoristite PROMOTIVNU AKCIJU ZA NOVE ČLANOVE koji svojim članstvom dobijaju u startu 2000 BODOVA. 

Wirenet

Šta dobijate članstvom u WIRENET-u?

Svakako dobijate mnogo toga, prvenstveno:

– dividendu od dobiti akcionarskog društva;
– mogućnost odlučivanja u daljem razvoju kompanije;
– neprestani rast vrednosti akcija;
– dodatne vrednosti izlaskom na berzu!

Šta je potrebno da bi se dobilo članstvo u WIRENET-u i kkao se registrovati?

Ništa, osim registracije i vaše aktivnosti. Znači potrebno je da se registrujete kao zvanični član. Registracija je potpuno besplatna. Registraciju možete izvršiti OVDE (kliknite na reč ovde).  Osim toga potrebna je neka određena aktivnost na WIRENET-u kako biste doprineli vi kao pojedinac  uspehu kompanije  i na taj način stekli uslove za dodelu akcija. Nemojte shvatiti ovo kao uslovljavanje, zato što ni u kom slućčaju nije uslovljavanje. Naime vi svojim određenim aktivnostima na WIRENET-u stičete pravo  na dobijanje bodova koje možete da unovčite, a pravo na akcije ste stekli samim članstvom, samo š’to broj akcija zavisi srazmerno od aktivnosti na WIRENET-u i određuje se prema broju ostvarenih bodova.

Članstvom u WIRENET-u ste postali deo kompanije čiji je cilj da dostigne nivo razvoja Google-a, Facebook-a i drugih razvijenih interent kompanija.

Osim toga samim članstvom u WIRENET-u ostvarujete zaradu preko svake vaše aktivnosti u kompaniji preko programa preporuka, dobiajanje procenta od svake kupovine, kao i učešće u promotivnim akcijama i učešće u socijalnim mrežama i aktivnostima na njima.

ŠTO IH VIŠE IMATE VIŠE ĆETE ZARADITI!

ŠTO VIŠE ZARADITE TO ĆEMO SVI VIŠE PROFITIRATI!

ŠTO STE VI JAČI TO SMO SVI JAČI!

ŠIRITE OVU IDEJU I POSTANITE BOGATI!

ŽELITE OVO SVE SADA! PRIDRUŽITE SE ODMAH!

Otprilike ovako izgleda vaš kontrol panel kada se ulogujete na svoj WIRENET account. Primećujete na slici da postoji mnogo dodatnih načina da ostvarite svoju zaradu. Možete zaraditi i biti plaćeni za svaki vaš klik, za svaku vašu posetu, za svaki vaš upis, za svaku anketu, za svaku izvršenu recenziju, za svaku završenu ponudu, za svaku vašu promociju, za svaku vašu aktivnost na socijalnim mrežama.

Wirenet

Znači osnovni cilj je sakupiti što više bodova, koje možete konvertovati u novac. Kada kažem novac ne mislim na virtuelni novac već na onaj pravi novac, koji možete podići preko PayPal-a, AlertPay-a, Moneybookers-a, e-Golda i potrebno je da imate otvoren devizni račun u nekoj banci.

Ono što je još karakteristično za WIRENET je to što putem WIRENET-A  se možđete i zabaviti preko chatovanja, igranja igrica a i povezati svoj WIRENET account sa vašim Facebook, Twitter, Linkedin i Goolge + accountom i biti u kontaktu sa prijateljima na ovim socijalnim mrežama.

Najiskrenije i najtoplije vam preporučujem ovaj veb sajt zato što ako se ne učlanite nećete saznati šta ste propustili, a ako se učlanite stičete mogućnost da budete plaćenei za svaku vašu aktivnost na WIRENET-u i stičete mogućnost dobijanja akcija kompanije.

NAPOMENA: da biste što lakše savladali internet i poslove koje odrađujete i lakše razumeli suštinu svega i time stekli dodatne pogodnosti za članstvo u WIRENET-u preporučujem vam da se prvo učlanite u NET ŠKOLU  koja će vas potpuno besplatno edukovati i obučiti za sve interent sfere, tako da ćete moći što lakše razumeti neke internet pojmove koje niste mogli nigde naći kako biste ih savladali a ustručavali ste se da pitate bilo koga.Saznajte ŠTA DODATNO MOŽETE NAUČITI U NET ŠKOLI POTPUNO BESPLATNO.

 

Advertisements

Autor: ysladjana

Administrator at Online zarada

One thought on “Potpuno nov način zarade-WIRENET

  1. Povratni ping: Wirenet-kako možete zaraditi « Online zarada – saveti i trikovi

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s