Online zarada – saveti i trikovi

Saznajte na koji način možete da ostvarite online zaradu, saznajte neke savete i trikove vezane za SEO optimizaciju i online zaradu.

TOP 10 SEO WEBSITE U APRILU 2012

1 komentar


Seo veb sajtovi su svakako sajtovi koji zaveđuju pažnju ljubitelja i vlasnika blogova i veb sajtova. Preko tih veb sajtova mogu uveliko izvršiti neophodnu optimizaciju svojih veb strana kako bi se što lakše našli na prvim stranama Google, Yahoo, Ask, Bingo i ostalih pretraživanča manje više poznatih.

Poznata nam je značaj SEO optimizacije da ona nije neophodna samo zato da bi se nečija strana našla na prvoj strani Googla ili nekog drugog pretraživača, već zbog toga da pronadjemo tačno ono što smo i tražili. Naime ako pretražujemo preko Google pretraživača npr. najpoznatije vrste čokolada i ukucamo pojam najpoznatije  čokolade  da nam Google izbaci tačno sve najpoznatije vrste čokolade, pa bile one 100 000 ili 2 svejedno, a ne neke npr. auto delove ili bilo šta drugo.

Verovatno ste imali svi neko loše iskustvo vezano za to , da kada tražite nešto preko Google  izadju vam pretrage nečeg što vam  je apsolutno nebitno. E upravo takvi veb sajtovi koji imaju te pojmove koje niste tražili a ima ih u vašim pretragama nisu adekvatno optimizirani .Evo spiska Top 10 SEO  veb sajtova po zadnjim statističkim podacima iz aprila 2012.

Iskoristite ovaj spisak pa pokušajte da preko ovih veb sajtova optimizirate svoje veb stranei naučite mnogo toga novog što će vam koristiti u svojim internet poslovima i online zaradi.

Apsolutno prvo mesto zauzima

1.SEOBOOK

zatim na drugom mestu je 2. SEOMOZ

3. SEARCH ENGINE LAND

4.SEARCH ENGINE WATCH

   5.SEARCH ENGINE JOURNAL     

  6.SEO CHAT

  7.MATT CUTTS

8. SEROUND TABLE

9.SUBMIT EXPRESS

10. SELF SEO

Ovo su Top 10 najpopularnijih SEO veb sajtova po statistici EBIZM. Sada možete krenuti u akciju optimiziranja svojih veb strana i uštedeti znatnu sumu novca, koju bi trebali platiti profesionalnim agencijama da to urade za vas. Medjutim SEO nije nikakav bauk i svako bez nekog prethodnog znanja može odraditi optimizaciju svojih veb strana.

(izvor ebizmba.com)

Advertisements

Autor: ysladjana

Administrator at Online zarada

One thought on “TOP 10 SEO WEBSITE U APRILU 2012

  1. Povratni ping: Znacaj SEO optimizacije za internet poslove « Online zarada – saveti i trikovi

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s